Sunday, November 2, 2008

Artistes venuts al monstre 22@

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/355262/index.php

per AAVV can Ricart

Ens em assabentat que els dies 6, 7 i 8 d'aquest mes, al Poblenou hi ha programada una serie d'activitats culturals que s'esdevindràn en llocs molt emblemàtics.
Aquests llocs tan emblemàtics son ni més ni menys que a can Ricart, o a sobre del que en queda, i tambè entre d'altres espais, el del Parc Central.
Per no fer-nos pesats sobre el que suposa fer res que no sigui de pes en aquests llocs tan castigats per l'especulació urbanística, ens podem informar ràpidament en el blog: http://salvemcanricart.blogspot.com/

Evidentement que fer actes culturals arreu és de per si una activitat molt lloable, però si tenim en compte que la idea i execució és de la societat 22@ Network, no podem fer altre cosa que malpensar i indignar-nos.
Anem al gra, el 22@ Network és una societat d'empreses del 22@ en la que el seu president és tambè el director general de la multinacional de guerra Indra. Indra entre d'altres meravelles de la tecnologia s'encarrega del funcionament de les valles de Ceuta i Melilla i de dotar de sistemes informàtics als caces nord-americans per a que els seus missils no es desviin gaire de la trajectòria.

Amb el Pla 22@ l'ajuntament de BCN s'ha carregat impunement tot un barri, el Poblenou.
Aquestes activitats culturals pretenen passar sobre el seu cadàver, ja que evidentment no seràn activitats culturals plantejades des de la crítica de la història més immediata d'aquest barri.
Tampoc seràn referència a cap crítica contra la guerra, ja que la contradicció entre les empreses promotores seria massa gran.

Esperem doncs que els artístes que en principi estàn en la programació s'ho replantegin, i es neguin a participar sota la batuta d'aquests agents de la brutalitat.

Tambè avisem als venuts que no ens quedarem amb els braços plegats.

(El festival es diu "INSIDE22@")