Friday, December 26, 2008

FELIZ FALSEDAD; La navidad sigue matando!


Ahir, dimarts 23 de desembre, els treballadors/es d'autobusos de TMB van dir alt i clar, mitjançant una aturada masiva, que estan en contra de la retallada del servei d'autobusos i que no acceptan la proposta de conveni que ofereix la Direcció de TMB.

Més d'un miler llarg de treballadors/es d'autobusos s'han reunit en Assemblea al Hall de la Universitat Central de Barcelona. D'aquesta manera, els treballadors/es d'autobusos van mostrar la seva solidaritat amb el moviment estudiantil que està lluitant contra la privatitzavió de la Universitat que significa el Pla Bolonya.
Allí, han decidit de manera majoritaria rebutjar la proposta de conveni que fins avui ha ofertat la Direcció de TMB. Pots trobar-la a: http://comitedescansos.blogspot.com/2008/11/propuesta-de-convenio-de-la-direccin.html
A la vegada, s'ha aprobat la plataforma de conveni que el Comitè de conveni ha anat confeccionant mitjançant les propostes dels diferents col•lectius de treballadors/es. Pots trobar-la a: http://comitedescansos.blogspot.com/2008/12/resumen-guin-de-propuestas-recogidas.html
Més tard, ha sigut el moment de tractar el tema dels dos delegats expedientats. En aquest sentit, l'Assemblea ha mostrat el seu cabreig per l'abus d'autoritat que va sofrir, primer, el conductor que apareix a la grabació que ha aparegut anonimament (pots trobar més informació a http://www.cgtbus.com/docs/utopia/76.pdf) i ara els companys Mercader i Garganté. Les possibilitats de mobilitzacions per aquest tema dependràn de l'actitut de la Direcció de TMB en relació amb aquest assumpte.
Per últim, a l'Assemblea han participat un estudiant contra Bolonya, explicant la situació de la seva lluita, un portaveu dels treballadors de Telefónica, sancionats per haber realitzat mobilitzacions, i la portaveu de la Plataforma de Usuàris/es pels 2 dies, un paraigues de més de cent organitzacions veinals, polítiques i sindicals.
Finalment, els treballadors/es, junt a estudiants, s'han manifestat pel centre de Barcelona amb una pancarta (Treballadors de TMB per un bon servei) que deixava ben clar el malestar de la plantilla amb la retallada de serveis.

Por si fuera poco hay ciudadanos que no dejan que las paredes sigan su curso "gris" en barcelona , habituada al control, bajo sus tecnicos, gestores, agentes, instituciones y mandados. todos ellos proclaman la ciudad neutral, eso es que todo el mundo tienes "derechos" y deberes pero si molestar el cauze del progreso. Aqui les presentamos un pintura mural hecha por un ciudadano "desleal" a la patria "gris", un vecino y amante de la barceloneta, expone su cuerpo y su tiempo para dejar claro que el llamado plan de los ascensores que ayudara la modernizacion del barrio, es sino una trama a la especulacion. "Ningun vecino fuera del barrio!"
En la nueva plaza del mercado de la barceloneta, hay una caja-mobiliario(suponemos de electricidad) que debido a sus constantes olvidos , necesito un auge de importancia. nuestro leal pintor a la barcelona utopica, quiso apropiarse de este espacio para reivindicar el tema del plan de los ascensores, y una razon mas intrinseca, la pintura mural en el espacio publico para fines publicos primordialmente, ya que las ausencias de espacio publico y de proyeccion e participacio publica del ciudadano cada vez son mas restringidas. a su vez, grandes marcas, grandes planes urbanisiticos, grandes hoteles(cuentan como equipamientos jejej) y la omnipresencia gris del ayuntamiento incivico , con sus leyes, y las del paisaje urbano, asi como la de la publicidad hacen un territorio listo para combatir y subvertir a lo largo de la Region Metropolitana de Barcelona. "no es mas la regla sin la imaginacion de la regla" no es la ley civica sino lo que puede derivar imaginativamente de ella"

escrito por:
artebastrdo pextra
mcuhas de la fotos son de http://salvemcanricart.blogspot.com/


unas cuantas noticias de los que esta pasando al margen navideño en barna y en otros puntos...no dejeis de mirar estos espacio puede que algun turron, papanoel o anuncio te distraiga.http://salvemcanricart.blogspot.com/2008/12/la-ciutat-podrida-encara-te-alguna.html

Video manifestación solidaritat amb Grecia.

http://blip.tv/file/1603743


Durant aquestes dates tradicionalment consumistes, i davant el col•lapse financer internacional que volen que paguem els de sempre, cal que totes i tots ens fem més preguntes que mai.

I en la recerca de respostes diferents a les versions oficials, podeu trobar inspiració en el blog de l'AAVV de can Ricart clicant damunt de:

http://salvemcanricart.blogspot.com/

La misèria més trista és continuar rebolcant-nos en el fang de la nostra ignorància, negant la realitat amb la que ensopeguem de morros.


http://www.assembleafacultats.blogspot.com/
http://www.assembleafacultats.blogspot.com/


http://www.assembleafacultats.blogspot.com/